Forcen
Ledige Pladser
Galleri
kontakt
front

De fysiske rammer

Opholdstedet Forcen er beliggende på Kronjydevej 1 i Assentoft ved Randers.


Opholdstedet er beliggende på en tidligere landejendom. Ejendommen består af nyistandsat stuehus samt tre tilbygninger. Der er en stor have til. Stuehuset er på 360 m2 beboelse. Boligen er i to plan, med to køkkener og fire toiletter. I Huset er der nedgang til vaskekælder/ depotrum på 90 m2.

 

Huset er indvendigt nyrenoveret, med nye køkkener, nye badeværelser. Værelser og fællesarealer fremtræder som nyt, og der er alle steder store vinduer, som gør huset utroligt lyst og indbydende at opholde sig i.


Der er ti værelser i huset. Værelserne på 1. sal er tillige med hems Der er 2 lyse stuer på 1. sal med åbent loft, der følger taget op i kip, samt fritliggende hanebjælker. I stueetagen er der stort fælles køkken / spisestue
 

Ejendommen rummer mange aktivitetsmuligheder. Der lægges vægt på, at målgruppen til tider vil have brug for et ”totaltilbud” på stedet, idet der oftest er tale om unge, der i perioder, har svært ved at gøre brug af tilbud uden for huset. 


Aktivitets- og fritidstilbud:


De fysiske rammer rummer særdeles gode muligheder for en række aktiviteter og fritidstilbud på stedet. Der er på stedet knallert-/scooterværksted. Der er ligeledes et stort aktivitetsrum med fjernsynsstue, pool, bordtennis, bordfodbold, dart og kreativt værksted.  I forhold til de udendørs arealer,  er der rig mulighed for boldspil og andet.

Opholdsstedet Forcen | Kronjydevej 1 | 8960 Randers SØ  | tlf.: 86 42 86 00  Administration@forcen.dk